Låsemontering montering af lås

Låsesmed København og låsemontering

Låsemontering – Montering af lås

København Låsesmed hjælper med Låsemontering  mange års erfaring med montering af nye låse, låsemontering eller låsesystemer hos både det private og erhverv.
Låsemontering til både villaer, lejligheder, industri og virksomheder. Få hjælp med udskiftning af låse hoveddør til port, udskifter alle låseprofiler til faste lave priser i hele København og om hele døgnet.

Alt fra EVVA, Dorma og Ruko monteres 

Låsemontering ligemeget mærke og model, hvilken lås, låsesystem, kan vi sikre din ejendom med låsemontering af sikkerheds låse. Slidte eller lås i lås i stykker, lad os skifte låsen. 

Rådgivning til dig om produkter ved udskiftning af låse og låsecylinder, så du får de rigtige produkt og du bliver godt sikret. Udskifte en enkelt låse eller alle dine låse, efter  behov. Skære det nøgler, du ønsker, evt. omkode alle dine låse til én og samme nøgle.

Vi er glade for Ruko og deres låsemodeller. Dem kan du læse mere om her. 

Udskiftning af postkasselås

Mistet nøglen til din postkasselås? Ønsker du at at postkassenøglen er den samme, som til hoveddøren, eller brug for reparation? Ring til os.

 

Låsemontering og montering af lås i hoveddøren

Forsikrings selskabet anbefaler udskiftning af ældre låsecylindre. Låse mere end ti år gamle, er nemme at dirke op. Nye låse er både bore- og dirkesikre.

Bolig med mange ejere bagved, bør du også få enten omkodet dine låse eller udskiftet dem.

Terrassedøre og kælderdøre bliver tit brugt af tyve

Låsesmed København anbefaler, at låsen i terrassedøren er med nøgle alternativt kode indefra. Det betyder, at du kan låse døren og  sikre at indbrudstyve ikke har adgang eller udgang af døren.

Brug for hjælp til mere rådgivning eller låsemontering ring til os på tel: 22 21 03 76

Hvad koster en Låsemontering?

Alt efter hvilken lås du vi have monteret, men en låse ligger mellem 495;- helt op 3959;- Anmod om et tilbud på montering af lås her. 

Hvor lang tid tager en montering af låse?

Ca. 1 times tid, der er lidt arbejde i det med at montere en lås. 

Kan jeg montere en lås selv?

Hvis du har de rette værktøj osv. Så kan du sagtens klare en låsemontering selv.


Døgnvagt 24 timer

+45 22 21 03 76

Serie 1200 Ruko Assa Abloy
Da jeg lige flyttet ind i min lejlighed så ringede jeg en låsesmed fordi at jeg tænke at det var en god idé at udskifte låsen. Låsesmeden kunne dog gøre det billigere en forventet igennem at blot omstille mine låse. Jeg fik også samme nøgle til postkassen som til hoveddøren! Super lækkert!
omkodning af lås
ROsa
Tdligere kunde

Ny sikkerheds låse

5 % af tilfældeene så støder vi på en sikkerheds låse der skal bores op, en sikkerhedslås er en meget stærk lås og koster derfor en del. Vi har nu tilbud på Granat Pris kopibeskyttede sikkerhedslås inkls montering ved udkald.

Produkt varenummer: 5

Produkt Brand: Ruko Garant plus serie 1200

Produkt valuta: DK

Produkt pris: 2995

Pris Gælder til: 2022-08-31T10:19:00

Produkt på lager: https://schema.org/InStock

Redaktørens bedømmelse:
5