Låsesmed Tårnby hos Låsesmed København

Låsesmed København tilbyder proaktiv effektiv låseservice udført hos vores dygtige Låsesmed Tårnby med autorisation og garanti till de billigste låsesmed priser i Tårnby

Vi er glade for at kunne hjælpe med alt i låse heriblandt;

  • Låsemontering – Hvor vi monterer en kasselås eller en låsekasse eller ny lås efter jeres behov
  • Døgnvagt låsesmed Tårnby – Vi kører ud akut til jeres adresse og løser jeres akut låsesmed behov f.eks. en biloplukning, oplåsning af dør.
  • Sikkerhed (skal) og sikkerhedsdøre – Låsesmed Tårnby monterer ny dør eller stærke nuværende gælder også vinduer.
  • Omlægning af lås – Vi omlægger dine låse, så at du bare har en nøgle eller at du er den eneste der har en nøgle til dit hjem!

Værksked på hjul hos Låsesmed Tårnby

Viste du at i kan få kopieret en nøgle i farten hos vores låsesmed Tårnby? Det betyder at hvis i har brug for mere end 3 nøgler så kan vi lave nogle ekstra med det samme! Det synes vi er god service!

Hvad koster en låsesmed i Tårnby?

En låsesmed koster gennemsnitligt 490kr i timen, udover er der servicevogn kørsel og vagtudkald gebyr der koster ekstra. Få en billig låsesmed til Tårnby hos Låsesmed København, ring på telefon; +45 22 21 03 76 og få pris på jeres låseopgave nu!

Hvordan kan jeg betale for en ydelse hos jeres låsesmed Tårnby

Større opgaver faktura og delbetalinger, ellers modtager vi kontant betaling eller bankoverførsel, i får altid en kvittering naturligvis.

Hvor hurtigt er Låsesmed Københavns låsesmed Tårnby fremme på adressen?

Indenfor 20 minutter kan du forvente at vores låsesmed i Tårnby er fremme på din adresse i Tårnby kommune.