Mistet nøglen til postkassen? Montering af postkasselås

Har du som så mange andre af vores kunder været uheldig og har mistet eller tab nøglen til din postkasselås? Ingen problemer Låsesmed København hjælper dig med at udskifte postkasselåsen billigt og effektivt. Vi kan også gøre din hverdag lidt nemmere gennem at omkorde låsen til postkassen så at den også passer til døren og omvendt.

Mistet nøglen til postkassen? Montering af postkasselås
Mistet nøglen til postkassen? Montering af postkasselås

Hvor sikker er en postkasselås?

En postkasselås kan være ligeså sikker som en hoveddør lås. Oftest er det postkassen som ikke er sikker nok. Låsesmed København forhandler dog sikre postkasser. Så hvis du er villa eller kontor ejere så kan vi skræddersy en løsning hvor din post bliver ekstra beskyttet, både mod hærværk og tyveri.

Kan jeg selv montere en postkasselås?

Ja det kan du! Men vi anbefaler det ikke. Vi anbefaler at du bruger en låsesmed i stedet for og får alt omkodet til en og samme nøgle. Det bliver du glad for!

Er en lås til postkassen virkelig nødvendig?

Ja og nej, i større byer har de fleste en lås på sin postkasse, da post ofte bliver strålet hvor der er mange mennesker. Men det er ikke nødvendigt at have en lås til postkassen. Men hvis du monterer en postkasselås med vores hjælp, så kan du være mere sikker på at din post ikke bliver stjålet og ender i de forkerte hænder.