Låsesmed Lyngby

 

Vi ordner det, hvis du er låst ude i Lyngby

Låsesmed København er en låsesmed i Lyngby som ved at en lås er en mekanisk, elektromagnetisk eller elektromekanisk anordning beregnet til at forhindre uønsket adgang til et rum eller ukorrekt adgang til ejendom. En nøgle, elektronisk nøgle eller en elektronisk eller mekanisk kode bruges til at åbne en lås. Vi tilbyder det meste, markedet har at byde på!

Har du brug for hjælp til at omkode en lås i Lyngby eller anden hjælp af vores låsesmed Lyngby, kontakt Låsesmed København nu, ring for akut låseservice. 

Døgnvagt Låsesmed Lyngby

Kontakt os, hvis du ønsker billig låsesmed Lyngby. Vi kan levere professionel låseservice i København uden, at det skal være urimeligt dyrt.
Med mange års erfaring er vi effektive og har mange kunder i Lyngby vores låsesmed Lyngby er altid i nærheden når du har brug for os.

Dækker min forsikring hvis jeg tabt mine nøgler?

Din forsikring, virksomhedsforsikring eller medlemskab kan dække omkostningerne ved reparation, installation af låse eller hvis du låst dig selv ude i dit hjem i Lyngby. Forvent dog et selvrisiko beløb

Hvis du har forsikring eller er medlem af en forening, skal du sørge for, at det selskab, du vælger, er dækker dine udgifter til en Låsesmed i København eller i Lyngby, Nogle gange er forhåndsgodkendelse nødvendig for at kvalificere sig til dækning. Kontakt dit forsikringsselskab eller din medlemsforening for at finde ud af de nødvendige trin.

Få et prisestimat over omkostningerne ved bestilling af vores Låsesmed Lyngby

Inden du siger ja tak til en ydelser så hør med låsesmeden om hvad det koster. Hvis du har en forsikring, der tilbyder dækning eller rabatter, skal du sørge for, at låsesmedens skriftlige prisestimat afspejler det forsikringen vil dække. Bekræft, at prisoverslaget inkluderer alle de relaterede gebyrer og afgifter. Husk at bede om en skriftlig kopi af de anmodede tilbud. Det tilbyder vi altid vores kunder hos Låsesmed Lyngby.

Her er nogle almindelige frapriser hos vores låsesmed Lyngby:

– Oplukning af lås: Pris kun fra 800kr inklusive kørsel
– Kopi af ekstra nøgle ved montering af ny lås pris kun fra 250kr
– Montering af kodelås pris kun fra 1.500kr
– Åbning af bildør pris kun fra 1.400kr

Personlig service og mange års erfaring hos vores Låsesmed i Lyngby


24/7 på vagt, hvis den har låst sig akut!
Vores låsesmed Lyngby har faktisk hele København som opland. Vi er din lokale låsesmed i Lyngby, men vi arbejder i hele Storkøbenhavn.

Mange års erfaring!
Låssmedjan & Intex er en virksomhed med personlig service og bred kompetence samt mange års erfaring indenfor alle former for solafskærmning og låse. Hos os finder du et stort udvalg af produkter og materialer til alle typer solafskærmning og låse.

2 års garanti på varer & installationer!
Vi kommer hjem til dig og måler gratis, og så monterer vi dine solskærme og låse, så det hele er perfekt. Vi yder 2 års garanti på vores varer og installationer.


Vi tror på det personlige møde! Med mange års erfaring & god personlig service er vi trygge ved, at vores kunder bliver tilfredse!

Din lokale låsesmed i Lyngby!