Låsesmed Hvidovre døgnvagt indenfor 20 min

Lås og sikkerhedsløsninger hos vores Låsesmed Hvidovre


Vi tilbyder licenseret låsesmed og alarmtjenester. Vores mål er at levere professionelle, effektive og pålidelige låsesmedtjenester til konkurrencedygtige priser. Fra kommercielle til boliglåsespørgsmål, vi hos Låsesmed København og vores Låsesmed Hvidovre håndterer hvert eneste projekt med professionel omhu for at sikre 100% kundetilfredshed og gode resultater.

Låsesmed Hvidovre vil levere dørlåse direkte til dit hjem, installere det og give professionel rådgivning, hos os får du alt i låsesmed akut
Låsesmed Hvidovre vil levere dørlåse direkte til dit hjem, installere det og give professionel rådgivning, hos os får du alt i låsesmed akut

Låsesmed 24 timer i døgnet
Vi har altid kyndige teknikere til rådighed 24/7 for at hjælpe dig med ethvert låseproblem. Udenfor åbningstider, ring: +45 22 21 03 76

Hvad laver en låsesmed som os i Hvidovre?

Oprindeligt var betydningen af en låsesmed, lig med det håndværk som det var, at fremstille og smede nøgler og låse. I dag kaldes personer, der arbejder inden for salg og service med nøgler stadig for en låsesmed.

Arbejdet som låsesmed består blandt andet af at lave kopier af nøgler, omkodning af cylindere og udskiftning af gamle og slidte låse, men låsesmeden udøver i dag også mere tekniske avancerede opgaver. En stor del af en låsesmeds arbejde er at vejlede kunderne så de får den rigtige løsning. Dette betyder at vores opgave ikke løst førend kunden er tilfreds.

Vores tjenester

Vores omfattende tjenester er målrettet både kommercielle og private kunder og spænder fra enkle taster og dublerede nøgler helt til fuldt integrerede master -nøglesystemer.

Vores uddannede låsesmede reparerer, installerer og sælger også en bred vifte af låse (spærrelåse, fælglåse, kamlåse og hængelåse).

BEMÆRK: Hvis du vil bestille en ny Ruko -nøgle, afhængigt af nøgletype, har du muligvis brug for et Abloy -sikkerhedskort, som du har modtaget, da du først købte din lås.

Priser låsesmed Gentofte

Hvad koster en låsesmed, se vores priser på låsesmed Gentofte her;

Låseåbning fra 450kr
Åbning af en bildør fra 750kr
Sikker åbning udrykning fra 450kr
Åbning af en garagelås fra 500kr
Udskiftning af lås fra 950 kr
Lås installation fra 850kr
Udskiftning af kasselås fra 1250kr
Lås reparation fra 450kr
Udrykning og vagtudkald fra 450kr

Vores specialister åbner låse og er eksperter i låsemontering. Vi ved, hvorfor en lås kan gå i stykker. Denne viden hjælper os med at forstå, hvordan man installerer en lås for at sikre, at den har en lang levetid. Vi ved, hvordan man vælger en lås til et bestemt formål, fordi ikke alle låse er egnede til udendørs brug. Vores firma yder en garanti på låseinstallation og udskiftningstjenester.

Kun kvalificerede fagfolk hos vores låsesmed Gentofte og garanti på tjenester: vores kunder får det bedste!

Ring os nu; på telefon: +45 22 21 03 76